Middelbare Scholen gesorteerd op locatie (plaats) en naam (van de school).
Middelbaar (Beroeps) Onderwijs en Voortgezet (Speciaal) Onderwijs. Scholen voor (i)vmbo, vmbo [ voorheen (i)vbo en mavo ], havo, vwo, vso, svo, en mbo. VMBO Scholen, MBO Scholen, VO Scholen, Middelbare Scholen, Scholengemeenschappen, Lyceum, Lycea, Atheneum, Colleges, AOC, ROC en REC. Onderaan deze pagina worden de "clusters" in het "vso" weergegeven.
Uw School Aanmelden
Scholen zoeken via gemeenten
Adressen Nederlandse Gymnasia
Adressen Scholen Grote Steden
Scholen: 130 Andere Landen
Nederlandse Universiteiten
Nederlandse Hogescholen
Middelbare Scholen: naar Plaats en Naam.
Middelbaar (Beroeps) Onderwijs en Voortgezet (Speciaal) Onderwijs

http://scholen.wjsn.nl
Via de sites van de scholen vindt u ook 100-en banen in het onderwijs. Steeds meer scholen vermelden daar de vacatures. Een deel van de vacatures kunt u ook vinden via: meesterbaan.nl , interactie-onderwijs.nl en: deonderwijsbv.nl

NOTA BENE
De Scholen in het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) behoren tot - een van de onderstaande - vier clusters. De clusters 2, 3 en 4 zijn gebundeld per REC (Regionaal Expertise Centrum)

  • C1 Cluster1 Scholen voor visueel gehandicapte leerlingen en voor meervoudig gehandicapte leerlingen met genoemde handicap. Sites: www.visio.org , www.sensis.nl , www.bartimeus.nl .
  • C2 Cluster2 Scholen voor dove en slechthorende leerlingen, voor leerlingen met ernstige spraakmoeilijkheden en voor meervoudig gehandicapte leerlingen met een van de genoemde handicaps. Sites: www.amman.nl , www.effathaguyot.nl , www.ivd.nl .
  • C3 Cluster3 Scholen voor lichamelijk gehandicapte leerlingen, voor zeer moeilijk lerende kinderen (ZMLK), voor langdurig zieke kinderen met een lichamelijke handicap (LZK) en voor meervoudig gehandicapte kinderen met een van de genoemde handicaps. Site: www.lvc3.nl .
  • C4 Cluster4 Scholen voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK), voor langdurig zieke kinderen (niet zijnde LZK) en voor leerlingen op scholen, die verbonden zijn aan een Pedologisch Instituut (PI). Site: www.lvc4.nl .