Bijles naar Woonplaats voor Leerlingen van Middelbare Scholen
Mail: ... W J S N ...
http://bijles.bloem-berg.nl
Bron: www.lesenbijles.nl Met toestemming. © W alt's J ungle S tudio N ederland © 2014

Bijles en Ondersteuning bij Huiswerk

Geeft u bijlessen in een of meer schoolvakken, stuur dan een e-mail. Vervolgens worden uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats en/of uw e-mail of internet-adres aan onderstaande lijst toegevoegd.
Heb je bijlessen nodig, raadpleeg dan de onderstaande lijst. Op de lijst staan personen en instellingen, die bijlessen verzorgen in diverse schoolvakken en/of studiebegeleiding. Ze zijn geordend op plaatsnaam.
Hieronder vindt u bijlessen, huiswerkhulp en begeleiding in de volgende vakken(clusters): exacte vakken, moderne talen, klassieke talen, wiskunde, statistiek, natuurkunde, scheikunde, biologie, informatiekunde, nederlands, engels, frans, duits, italiaans, spaans, portugees, arabisch, russisch, pools, chinees, grieks (= oud grieks), latijn, economie, muziek, boekhouden, aardrijkskunde en geschiedenis.
N.B. Er zijn ook in uw provincie middelbare scholen, die op hun website aangeven bijlessen te verzorgen. Staat uw gemeente/woonplaats niet in onderstaande lijst, kijk dan op de site van Middelbare Scholen . Voor bijlessen in het vak wiskunde kunt u ook een afzonderlijke, uitgebreide site raadplegen: Bijles Wiskunde .