B&B 't Woudsebos

Home Kamers Tarieven Contact en Reserveren Omgeving Links Foto AlbumOpenbaar vervoer, dorpen, winkels en steden
Voor openbaar vervoer inclusief stations bent u aangewezen op Ommen, Meppel en Hoogeveen. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op 4 km.
De dorpen in de buurt zijn: Zuidwolde (5 km), De Wijk (6 km) en Balkbrug (6 km). Daar zijn ook de winkels. Geopend tot gemiddeld 20.00 uur. De supermarkt in Zuidwolde is ook op zondagmiddag geopend.
Naast de genoemde dorpen zijn er diverse mooie steden en dorpen in de buurt, die zeer in trek zijn bij toeristen - onder meer vanwege de uitstekende restaurants. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Links .

Omgeving

't Woudsebos ligt in het Reestdal (Wikipedia), een prachtig oorspronkelijk gebied met veel natuurschoon en oude cultuurlandschappen. Vanaf ons erf zijn mooie uitzichten en doorkijkjes te bewonderen. U zult niet alleen daarvan kunnen genieten, maar ook van de rust die de omgeving uitstraalt. Als u de fiets of benenwagen neemt zijn direct vanuit de Bed & Breakfast diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar dankzij een groot en duidelijk gemarkeerd netwerk. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Links .

Niet alleen de directe omgeving is zeer de moeite waard, maar met name bij een langer verblijf zult u verrast zijn over hoe centraal het Reestdal ligt ten op zichte van omliggende natuurgebieden, zoals: Dwingelderveld, Echtenerzand, de bossen van Ommen, Boswachterij Staphorst, de Wieden, de Weerribben, de Drentse AA etc. Maar tevens dorpen en steden als Zwolle, Meppel en Giethoorn.